Lensday.se – utökar antalet e-butiker för att jämföra linser på nätet mellan

admin juli 3, 2017 0

Det har gått ett tag sedan vi senast la till en ny e-butik för linser på nätet på sidan. Nu däremot så kan vi på Lensday.se stolt presentera att vi även jämför priserna mot Apotekslinsen. Det gör att vi på Lensay.se jämför priser på linser på nätet mellan 16 olika e-butiker när vi skriver den här artikeln.

Vi kommer även inom kort lansera ytterligare e-butiker som vi samarbetar med för att underlätta för våra besökare att enkelt och snabbt jämföra priser på linser. Med hjälp av tjänsten som vi på Lensday.se har byggt upp så kan man på ett år spara tusenlappar genom att köpa sina linser på nätet från den e-butik som har det lägsta priset. Man ska därför inte göra som många andra väljer att göra och enbart köpa från samma butik gång på gång. I slutändan kommer detta nämligen leda till att man som konsument betalar alldeles för mycket för sina linser.

Klicka här för att enkelt jämföra priset på linser på nätet!

Vi på Lensday.se kommer att fortsätta att arbeta för att nå fram till vårt mål om att kunna jämföra mellan alla e-butiker som säljer linser på nätet och deras priser från vår tjänst. Ett mål vi tyvärr ännu inte har uppnått men som inom en snar framtid kommer att bli en verklighet.

Inom kort så kommer vi på Lensday.se även att lansera en ny design med en förbättrad funktionalitet när man använder sig av en mobil eller surfplatta för att besöka vår sida. Så att oavsett vilken plattform man valt så ska det enkelt gå att få upp en pris översikt över de linser man själv använder sig av. När man söker efter de linser man själv använder sig av så kan man även enkelt se hur mycket pengar som det skiljer sig mellan den billigaste och den dyraste e-butiken. Så att man alltid som besökare vet hur mycket som andra butiker tar för samma lins.

Läs Mer  

Jämför linser här på Lensday.se

admin juni 18, 2017 0

Vikten av att jämföra priser mellan olika linsbutiker på nätet är större än många verkar tro. För det finns ingen skillnad i kvalitet mellan samma linser från olika butiker. Tvärtom så är det enbart priset som butikerna konkurrerar om. Något som gör att man enkelt kan spara stora summor pengar om man använder sig av våran jämförelsetjänst som vi på Lensday.se har utvecklat.

Genom att se till att alltid jämföra priserna på Lensday.se så kommer man att kunna hitta samma linser som man vanligtvis använder sig av men till ett mycket lägre pris. Vid skrivande stund så jämför vi priserna mellan nästan alla linsbutiker på nätet som finns i Sverige. Skulle vi ha missat något ber vi er att kontakta oss så vi kan lägga till den butiken.

För vårat mål är att se till att alla som besöker Lensday.se kan jämföra linser och priser mellan så många linsbutiker som möjligt. Som sagt så kan man om man regelbundet jämför priset på linser spara tusenlappar varje år då linser fortfarande inte är speciellt billiga.

För den som inte tror att det gör någon skillnad kan använda våran jämförelsetjänst och se själv precis hur stor skillnad som det är mellan de olika linsbutikerna.

Billiga linser på nätet

Genom att använda sig av våran jämförelsetjänst som vi skapat här på Lensday.se så kan man enkelt hitta billiga linser på nätet. Tjänsten vi har gjort samlar dagligen in information från alla linsbutiker och det gör att priset ändras varje dag.

Fördelen med att använda sig av Lensday.se är just att priserna inte uppdateras manuellt utan vi har avtal med de butiker som visas på sidan så vi får dagligen in en fil med alla priser på samtliga produkter som butikerna har.

Nackdelen som finns med att inte köpa linser på nätet är att man aldrig kan vara säker på att man får det lägsta möjliga priset. Man kan självklart ha tur och valt en optiker som har samma prisnivå men det är inte troligt. För även om den stora prisskillnaden som fanns för bara några år sedan minskat så är det fortfarande stora skillnader när det gäller pris mellan olika butiker både hos vanliga butiker och sådana som finns på nätet.

Så det enklaste sättet att hitta billiga linser på nätet är helt enkelt att använda sig av våran tjänst. Vi anser självklart att vi är den bästa tjänsten som finns just nu men vi är självklart partiska. Så det kan finnas en minst lika bra tjänst att använda sig av.

 

Läs Mer  

Vi på Lensday.se vill hjälpa dig att hitta billiga linser på nätet

admin maj 31, 2017 0

När vi som driver Lensday.se startade upp sidan för ett antal år sedan så var det för att se till att alla skulle kunna hitta billiga linser på nätet. Något som inte alltid är så enkelt då det ständigt tillkommer nya butiker som säljer linser på nätet. Grundaren av sidan är själv lins bärare och använder sig av märket Biofinity dagligen och han såg skillnaden i pris som fanns mellan butikerna och märkte även hur enkelt det är att missa detta.

För alla känner inte till att det finns stora skillnader i pris mellan olika butiker. De flesta verkar tyvärr fortfarande tro att det enbart skiljer några tior i pris. Detta stämmer sällan och om man inte redan har gjort en kontroll med hjälp av vårat verktyg som finns på sidan så kan man köpa linser som är upp till dubbelt så dyra som man hade behövt.

Alla butiker som finns på Lensday.se har vid olika tillfällen reor eller sänkta priser på olika linser. Därför samlar vi också in priserna från butikerna dagligen för att se till att våra besökare alltid kan hitta det lägsta priset och då det pris som gäller idag och inte vad det var för en vecka sedan som många andra sidor på nätet gör.

Så om du som läser detta känner att du redan betalar mer än vad du hade velat för dina linser så tycker vi att du ska försöka använda våran tjänst. Då kan du enkelt hitta de linser du vill ha till det lägsta möjliga priset.

Läs Mer