Synfel

Synfel har funnits sedan 2006 och har idag över 20 000 kunder

Besök Synfel

Synfel.se öppnade sin nätbutik 2006 och idag har dem mer än 20 000 kunder som köper linser på nätet. Synfel Sverige, en del utan European Web Lenses AB, har sitt huvudkontor i Stockholm. Synfel håller nere sina priser genom stora inköp och eftersom de har ett eget lager så kan de också erbjuda sig som kund snabba leveranser. Synfel erbjuder dig som blivande kund att köpa linser från kända tillverkare som till exempel CIBA Vision, Baush & Lomb och Alcon. Företaget jobbar konstant för att utveckla sina tjänster och de arbetar hårt för att göra Synfel.se till en ännu bättre hemsida.

Köp linser hos Synfel

Att beställa linser hos Synfel är inga konstigheter och nu har du ett brett utbud att välja mellan.

Om du har bestämt dig för att beställa linser via Synfel så behöver du bara titta på din gamla linsbox eller receptet från din optiker för att kunna se dina linsvärden och vilken linstyp som du ska använda dig av. När du har valt dina linser så fyller du i dina linsvärden och lägger dina linser i varukorgen. Då behöver du bara fylla i dina kunduppgifter och välja hur du vill betala för din beställning.

Just nu kan du välja mellan att göra en direktbetalning om du är kund hos Handelsbanken, Swedbank eller Nordea, betala via en traditionell faktura eller betala med ett Visa, MasterCard eller Eurocard. När du sedan beställer dina linser så kommer ett medlemskonto automatiskt att skapas åt dig om du inte tidigare använt dig av Synfel.

Även om du beställer linser på nätet så är det viktigt att du minst en gång om året går på en synundersökning. Just nu så samarbetar Synfel med optikerkedjan DinSyn vilket betyder att du enkelt kan boka en synundersökning via Synfel om du bor i Stockholm.

Slutsats

Om du väljer att köpa linser hos Synfel så kan du räkna med både billiga priser och snabba leveranser. När du beställer dina linser så kan du också välja mellan flera olika betalsätt som till exempel en direktbetalning och faktura. En skillnad i jämförelse med andra nätbutiker är att Synfel samarbetar med optikerkedjan DinSyn vilket betyder att du enkelt kan boka en synundersökning via Synfel om du bor i Stockholm.