Apoteket

Besök Apoteket

Om Apoteket

Apoteket AB var sedan 1970 det enda apoteket i Sverige och sedan avregleringen av apoteken är det ett av Sveriges största kedjor. Apoteket har omkring 370 olika apotek runt om i landet och säljer numera även linser på nätet via sin webbutik. Det enda du behöver är ett giltigt recept.

Köpa linser på Apoteket

Apoteket säljer numera linser, både på nätet och i sin webbutik. Det är enkelt och smidigt även om det finns ett begränsat utbud av linser. Det enda du behöver komma ihåg är att varje styrka har en egen produkt, därför kan du inte bara välja lins och sedan välja styrka. Du måste hitta den som kombinerar rätt lins och rätt styrka. Fördelen är att du kan vara säker på du verkligen får rätt linser.

Utbudet av linser på Apoteket är begränsat och omfattar följande linser:

  • Biofinity
  • Biomedics 55
  • Biomedics 1 day extra
  • Clearlii Daily
  • Proclear 1 Day

Framförallt erbjuder Apoteket linser från Coopervision och Clearlii. Något som innebär att du kan hitta de allra vanligaste linserna på Apoteket. Du kan även köpa linserna direkt på Apoteket i någon av deras butiker. Du har 30 dagars öppet köp, alla leveranser är helt fraktfria och du får linserna levererade inom 1 till 3 dagar. Du kan även välja att hämta upp linserna i butik 2 timmar efter att du gjort en beställning på deras webbutik. Om du inte har möjlighet att vänta på leveransen.

Sammanfattning

Apoteket är inte bland de billigaste butikerna för linser på nätet. Dock är det väldigt smidigt att snabbt kunna hämta ut linserna på valfritt apotek. Du kan även snabbt se vilka butiker som har just dina linser på lager. På det här sättet kan du snabbare få tag på linser om du befinner dig i en akutsituation. Glöm inte bort att använda sökfunktionen här på Lensday för att hitta de billigaste linserna.