Lensia

Besök Lensia

Om Lensia

Lensia är just nu en av Sveriges snabbaste växande linsbutiker. Företaget vill göra det så lätt som möjligt för linsbärare att hitta ett smidigt och snabbt alternativ till att besöka sin optiker varje gång de behöver köpa nya linser. Lensia kan erbjuda dig som blivande kund kvalitetslinser från många kända märken som du hade hittat hos din lokala optiker och som du kanske använt dig av tidigare. Lensia kan också erbjuda upp till 70 % billigare linser och en 100 % nöjd kundgaranti, vilket betyder att de är säkra på att deras kunder faktiskt blir nöjda och kommer tillbaka till dem. Lensia är en del utan Venditum Group AB, ett företag som har bedrivit e-handel sedan 2006.

Beställa linser hos Lensia

Om du väljer att köpa dina kontaktlinser hos Lensia så kommer du som kund ha 60 dagars öppet köp på alla dina varor. Detta gäller från dagen du fått dina produkter och gäller bara om förpackningen är obruten och oanvänd. Att en nätbutik har 60 dagars öppet köp är väldigt ovanligt då de flesta butiker som säljer linser har ett öppet köp på 14 dagar. Hos Lensia så har du som kund också en 100 % nöjd kundgaranti vilket betyder att om du på något vis skulle vara missnöjd med dina varor så har du rätt att få dina pengar tillbaka eller byta in dina produkter.

När du ska betala för dina linser så kan du välja mellan flera olika betalningsalternativ, bland annat betal- eller kreditkort eller så kan du göra en smidig direktbetalning via din bank. När du beställer dina linser hos Lensia så kan du oftast räkna med att din beställning hamnar i din brevlåda inom 3-5 arbetsdagar så länge som linser finns i deras lager. Om du beställer speciallinser, ett ovanligt märke eller ett märke som Lensia inte har i lager så kan leveranstiden ligga på upp till 7-14 dagar men då kommer Lensia att kontakta dig.

Slutsats

Med Lensia så har du tillgång till ett brett utbud av kända linsmärken till ett lågt pris då de erbjuder sina kunder upp till 70 % billigare linser. Tillsammans med Lensia så har du också en 100 % nöjd kundgaranti och ett öppet köp på 60 dagar, betydligt längre än hos andra nätbutiker, vilket gör att du kan känna dig säker när du beställer linser hos dem.