Mister Spex

Besök Mister Spex

Om Mister Spex

Mister Spex som tidigare kallades för Lensstore öppnade sina dörrar 2005 och har sedan dess vuxit fram och idag blivit en av Nordens största nätbutiker för linser. Mister Spex målsättning är att erbjuda sina kunder billiga kontaktlinser men också en kundservice av hög kvalité i samband med säkra och snabba leveranser. Företaget samarbetar med flera kända tillverkare och kan därför erbjuda sina kunder billiga kvalitetslinser som du också hittar hos din optiker.

Köpa linser hos Mister Spex

När du väl har bestämt dig för att använda dig av Mister Spex så är det hur lätt som helst att klicka hem dina linser. Först och främst ska du välja vilka linser du ska köpa vilket du enkelt gör genom att utgå från ditt recept eller så tittar du helt enkelt på din gamla linsförpackning för att se vilka linser du haft tidigare som har fungerat för dig. Sen skriver du bara in namnet i Mister Spex sökfunktion eller så navigerar du dig fram med hjälp av deras toppmeny. När du hitta de linser du letar efter så behöver du också ange sina linsvärden. Detta är till exempel styrkan på dina linser, diametern och baskurvan på linserna. Om du inte kommer ihåg detta så kan du vara lugn för du hittar allt detta på din gamla linsbox eller på ditt recept.

När det är dags att betala för dina linser så kan du hos Mister Spex nu välja mellan att betala med en traditionell faktura, genom direktbetalning eller med kort. Hos Mister Spex så kan du betala med MasterCard, Visa eller Eurocard. Du har möjlighet att göra en direktbetalning via din internetbank som du är kund hos Nordea, Handelsbanken, Swedbank eller SEB.

Om du väljer att beställa dina linser av Mister Spex så kan du räkna med att dina linser levereras snabbt då Mister Spex idag skickar ut cirka 85 % av alla sina beställningar inom 24 timmar. Om du använder dig av Mister Spex så kan du hitta linser som är upp till 70 % billigare än om du köpt samma linser hos din optiker.

Slutsats

Om du väljer att använda dig av Mister Spex så kommer du att kunna hitta ett brett utbud av kontaktlinser som är upp till 70 % billigare än likadana linser hos din optiker. Om du använder dig av Mister Spex för att köpa linser så kan du också räkna med en snabb leveranstid och vid din betalning så kan du välja mellan flera olika betalsätt.