Hitta dina linser på nätet

Spara pengar och jämför mellan 19 olika linsbutiker

Sök efter dina linser...
Antal
 

Linser på nätet här på Lensday

Lensday.se hjälper dig som besökare att snabbt och enkelt kunna jämföra priser på linser på nätet. Utöver detta hittar du snabbt den informationen du behöver för att kunna se precis hur stor skillnad det är mellan olika linsbutiker. Lensday.se har som mål att göra det enkelt, smidigt och framförallt kostnadsfritt att hitta de billigaste linserna på nätet.

Lensday jämför priser mellan över 20 olika linsbutiker på nätet där priserna uppdateras dagligen, allt för att göra att du som besökare får en klar uppfattning om vart du kan hitta de billigaste linserna. Linser på nätet har blivit alltmer vanligt och det tillkommer hela tiden nya butiker där du själv kan beställa just dina linser.  Skillnaden i pris mellan de olika butikerna för linser på nätet, är inte längre lika stor som den var för ett par år sedan. Dock kan du fortfarande spara flera tusenlappar årligen på att jämföra priserna innan du beställer.

Lensday

Hittar du inte dina linser?

Om du inte hittar dina linser med hjälp av vår sökfunktion, kan du alltid besöka vår sida för optikerns egna linser. Det är nämligen vanligt att optikerna byter namn på linserna de säljer. På det sättet kan gör de det nämligen svårare för sina kunder att hitta linser på nätet och på det sättet även jämföra priser.

Genom att besöka vår sida kan du enkelt se precis vad dina linser du köpt från optikern heter. Var inte orolig utan det är precis samma linser som de du köper hos optikern. Den enda skillnaden är att namnet är annorlunda. Annars är det precis samma linser.

Kontrollera din syn innan du beställer linser

Beroende på när du senast kontrollerade din syn, kan det vara en bra idé att göra en synundersökning innan du beställer dina linser. Framförallt om du beställer för en längre tid framöver. De som använder linser, bör känna till att en synundersökning måste göras med jämna mellanrum.

Om du inte har ett giltigt recept på linser, får du inte heller beställa linser på nätet. I Sverige krävs det ett giltigt recept innan man kan köpa linser. Hur ofta du bör göra en synundersökning skiljer sig åt, vissa bör göra det oftare än andra. Om du märker att du får problem med synen eller om du tycker att något har förändrats, bör du boka in en tid hos en optiker snarast.

En synundersökning med jämna mellanrum när du använder linser, ser till att dina ögon är friska och att du har rätt styrka på dina linser.

Vi på Lensday.se rekommenderar att du alltid följer din optikers rekommendationer när det gäller hur ofta du gör en synundersökning.

Lensday hjälper dig att spara pengar på linser

Lensday.se grundades som en jämförelseportal där målet är att samtliga linsbutiker på nätet ska finnas och där våra besökare enkelt kan jämföra priser på linser. Genom att underlätta och förenkla för våra kunder att snabbt kunna se vart de kan hitta just sina linser till lägst pris, sparar vi årligen våra besökare många tusenlappar.

För även om det inte längre är samma stora skillnad i pris mellan olika linsbutiker, finns det fortfarande stora skillnader. Framförallt för den som beställer för längre perioder åt gången. Att köpa endagslinser för en månad eller att köpa linser för ett helt år, kan innebära väldigt stora besparingar om man väljer att använda Lensday.se.