Hitta billiga linser på nätet

Spara pengar och jämför mellan 20 olika linsbutiker

Sök efter dina linser...
Antal
 

Billiga linser på nätet här på Lensday.se

Lensday.se hjälper dig som besökare att snabbt och enkelt kunna jämföra priser på billiga linser på nätet. Utöver detta hittar du snabbt den informationen du behöver för att kunna se precis hur stor skillnad det är mellan olika linsbutiker. Lensday.se har som mål att göra det enkelt, smidigt och framförallt kostnadsfritt att hitta billiga linser på nätet.

Lensday jämför priser mellan över 20 olika linsbutiker på nätet där priserna uppdateras dagligen, allt för att göra att du som besökare får en klar uppfattning om vart du kan hitta de billigaste linserna. Linser på nätet har blivit alltmer vanligt och det tillkommer hela tiden nya butiker där du själv kan beställa just dina linser.  Skillnaden i pris mellan de olika butikerna för linser på nätet, är inte längre lika stor som den var för ett par år sedan. Dock kan du fortfarande spara flera tusenlappar årligen på att jämföra priserna innan du beställer.

Lensday

Hittar du inte dina linser?

Om du inte hittar just dina linser med hjälp av vår sökfunktion, kan du alltid besöka vår sida för optikerns egna linser. Det är nämligen vanligt att optikerna byter namn på linserna de säljer. På det sättet gör de det nämligen svårare för sina kunder att hitta linser på nätet och på det sättet även jämföra priser effektivt.

Genom att besöka vår sida kan du enkelt se precis vad dina linser du köpt från optikern heter. Var inte orolig utan det är precis samma linser som de du köper hos din optiker. Den enda skillnaden är att namnet är annorlunda. Annars är det precis samma linser.

Kontrollera din syn innan du beställer linser

Beroende på när du senast kontrollerade din syn, kan det vara en bra idé att göra en synundersökning innan du beställer dina linser. Framförallt om du beställer för en lång tid framöver. Du som använder linser, bör känna till att en synundersökning måste göras med jämna mellanrum.

Om du inte har ett giltigt recept, får du inte heller beställa linser på nätet. I Sverige krävs det ett giltigt recept innan du kan köpa linser. Hur ofta du bör göra en synundersökning skiljer sig åt, vissa bör göra det oftare än andra. Om du märker att du får problem med synen eller om du tycker att något har förändrats, bör du boka in en tid hos en optiker så fort som möjligt.

En synundersökning med jämna mellanrum när du använder linser, ser till att dina ögon är friska och att du har rätt styrka på dina linser.

Vi på Lensday.se rekommenderar att du alltid följer din optikers rekommendationer när det gäller hur ofta du gör en synundersökning.

Lensday hjälper dig att spara pengar

Lensday.se grundades som en jämförelseportal där målet är att samtliga linsbutiker på nätet ska finnas och där du som besökare enkelt ska kunna jämföra priser på linser. Genom att underlätta och förenkla för dig att snabbt kunna se vart du kan hitta just dina linser till lägst pris, sparar vi dig tusenlappar varje år.

För även om det inte längre är samma stora skillnad i pris mellan olika linsbutiker, finns det fortfarande skillnader. Framförallt för dig som beställer för längre perioder åt gången. Att köpa endagslinser för en månad eller att köpa linser för ett helt år, kan innebära väldigt stora besparingar om man väljer att använda Lensday.se.

Linser på nätet - Smidigt och enkelt

Det kan vara svårt för dig att hitta linser när du verkligen behöver dem. Det är sällan som du har vägarna förbi din optiker eller har möjligheten att göra det.  De allra flesta av oss känner nämligen att det tar tid och energi, framförallt som det inte behövs längre.

Linser på nätet är enkelt och smidigt, du slipper krångel och problem. Istället för att behöva åka runt för att hitta rätt styrka och rätt linser, beställer du bara det du behöver. Vanligtvis tar det inte lång tid att leverera dina linser till din adress. Något som verkligen kan vara en fördel för den som bor på en ort där få optiker finns. Dessutom kan du hos flera av linsbutikerna som du hittar här på Lensday.se välja att prenumerera på dina linser. Då får du hem den automatiskt när de börjar ta slut hemma.

Underlätta din vardag med linser

Om du vanligtvis använder glasögon idag, kan linser vara en stor frihet. Väldigt många upptäcker nämligen att vardagen blir både enklare och smidigare. Om du aldrig har provat på att använda linser, är det varmt rekommenderat att du gör det. Livet kommer inte vara sig likt igen när du äntligen kan se ordentligt.

Du slipper känslan av att titta ut genom fönster och kan se mycket bättre. Du slipper problem med periferisynen och kan se skarpt. Även om det är bra att äga ett par glasögon, kan linser vara något som underlättar vardagen.

Välj rätt typ

Linser är något du använder dagligen. Även om du inte gör det finns det en anledning att tänka på vilken linstyp som passar dig bäst. Du kan välja mellan endagslinser, månadslinser, dygnet-runt-linser och många andra alternativ. Sedan finns det också andra alternativ baserade på olika synfel. Exempelvis finns det toriska och progressiva linser.

Du ska dock aldrig välja nya linser utan att först rådfråga din optiker. Det är väldigt viktigt att du bara använder linser som är utprovade för dig och ingen annan!

Billiga linser

Det finns gott om olika alternativ för att köpa billiga linser. Du kommer upptäcka att här på Lensday är målet att du ska kunna hitta billiga linser enkelt. En del märken och varianter är dyrare än andra och det kan påverka mer än vad du tror. Du måste komma ihåg att du själv helst inte ska välja linser själv. Fråga alltid din optiker innan du köper nya som inte blivit utprovade för dig.

Det kommer att minska riskerna som eventuellt annars kan finnas. De håller dock samma höga kvalitet som andra linser och vanligtvis är det bara priset som skiljer sig. Även om det finns linser som andas mer än andra och är gjorda i nyare material. Rådfråga alltid din optiker om du är osäker på vilka linser som passar för dig.