Månadslinser

Hitta dina månadslinser här på Lensday.se

Sök efter dina linser...
Antal
 

Månadslinser

Här på Lensday kan du enkelt jämföra pris på månadslinser, men även alla andra varianter av linser. Allt för att underlätta och göra livet som linsbärare betydligt billigare. Det finns stora skillnader i pris mellan olika butiker som säljer linser på nätet och för den som idag köper linser från sin optiker, kan det vara stora summor årligen man sparar.

Månadslinser är den varianten av linser som under en lång tid varit den vanligaste, även om det idag blivit vanligare med endagslinser. Fördelen man får av månadslinser, är att man använder sig av samma linser under en hel månad. Vilket också gör det till den billigaste varianten av linser man idag kan köpa.

Lensday

Hittar du inte dina linser?

Om du inte hittar dina linser när du använder dig av vår sökfunktion, kan det bero på att du använder optikerns egna märke. Då kan du besöka vår sida om optikernas egna märken och hitta vad dina linser heter. För många optiker säljer linser där de bytt namn på dem för att göra det svårare att kunna köpa samma linser på nätet.

Var inte orolig, det är precis samma månadslinser som de du köper av optikern fast med ett annat namn än det du är van vid.

Lensday.se hjälper dig spara pengar på månadslinser

Lensday.se har som mål att göra det enkelt och smidigt att hitta det lägsta priset på linser genom att förse våra besökare med en översikt över priserna som varje butik har på sina linser. Månadslinser är den varianten av linser där man enkelt kan spara tusenlappar genom att vara förberedd på att köpa ett större antal linser åt gången.

Det är dock viktigt att man tänker på att månadslinser har ett utgångsdatum, därför ska man inte köpa ett allt för stort antal. Dessutom får man inte glömma bort att synen förändras och att man kan behöva byta linser eller styrka. Lensday.se rekommenderar att man alltid följer sin optikers råd om hur ofta man bör göra en synundersökning.

 

Billigare med månadslinser

Om du använder månadslinser istället för endagslinser blir det i längden mycket billigare. Du slipper dessutom tänka på att byta ut linserna varje dag. På många sätt kan du med månadslinser får ett enklare och billigare liv. Vilken variant av linser som passar just för dig avgör du själv i samråd med din optiker.

Det viktiga med månadslinser är att de måste rengöras varje kväll. Många linsvätskor reducerar behovet av att gnugga linserna men det rekommenderas trots detta av många optiker. Allt för att dina ögon ska må så bra som möjligt