Dygnet-Runt-Linser

Hitta dina dygnet-runt-linser här på Lensday.se

Sök efter dina linser...
Antal
 

Dygnet-runt-linser

Här på Lensday kan du enkelt hitta och jämföra priset på alla dygnet-runt-linser som finns på marknaden. Det är också precis det vi vill att du ska kunna göra på ett enkelt och smidigt sätt. För även om priserna på linser på nätet har minskat drastiskt de senaste åren finns det fortfarande stora prisskillnader om man ser till kostnaden utspridd över ett år.

Att köpa linser från en vanlig optiker är inte längre lika dyrt som det brukade vara. Trots det kan dygnet-runt-linser kosta mycket mer än om man spenderar ett par minuter med att jämföra priset här på Lensday.

För att börja jämföra pris på linser, kan du titta på din linsförpackning för att hitta namnet på de linser du använder dig av.

Lensday

Hittar du inte dina linser?

Om du inte hittar dina linser med hjälp av vår sökfunktion här på Lensday, kan det bero på att din optiker säljer sina linser under egna namn. Det är vanligt och det beror då på att optikerna ville försvåra för sina kunder att hitta sina linser på nätet, för att de skulle fortsätta att köpa sina linser hos optikern.

Genom att besöka vår sida för optikerns egna märken, kan du snabbt och enkelt se vad dina linser heter egentligen. Var då inte orolig, det är precis samma linser som de du idag använder dig av. Den enda skillnaden är namnet på dem.

Spara pengar på dygnet runt linser

Lensday.se hjälper våra besökare att snabbt och enkelt kunna hitta och jämföra priser på dygnet runt linser från över 16 olika butiker. Varje dag uppdateras priserna och vi samlar ständigt in mer information för att göra det enklare för dig som besökare att hitta det lägsta priset på dygnet runt linser.

Även om det inte längre är samma stora skillnad som det var en gång i tiden mellan olika linsbutiker och att köpa linser direkt från en optiker, kan man fortfarande med Lensdays hjälp spara tusenlappar varje år. Skillnaden mellan den billigaste och dyraste butiken brukar generellt sett ligga på över 1000 kr för dygnet runt linser.

Vardagen blir bekvämare med dygnet-runt-linser

Du kanske har tröttnat på att behöva ta ut och rengöra linserna varje kväll. Med dygnet-runt-linser slipper du det här problemet. Du behöver bara komma ihåg att byta ut linserna en gång i månaden eller den tidsperioden som din optiker har rekommenderat.

För många är dygnet runt linser ett bra alternativ till vanliga linser. Främst för att det innebär mindre arbete och dessutom kan du sova med linserna. Självklart kan du även använda dygnet runt linser som vanliga linser och ta ut dem innan du ska gå och sova. Något som oftast rekommenderas då dina ögon får mer syre på det sättet.

Hur du köper linser på nätet

När du ska köpa linser på nätet är det viktigt att du först kontrollerar att ditt recept fortfarande är giltigt. Det är väldigt viktigt, annars måste du boka in en synundersökning. Efter det här använder du dig av Lensday för att enkelt jämföra priser mellan olika linsbutiker.

Välj den butiken som erbjuder dina linser till lägst pris och köp dessa. Svårare är det inte att köpa linser på nätet. Glöm inte bort att du också kan välja att prenumerera på dina linser, vilket är väldigt smidigt och bekvämt. Då får du dina linser hemskickade varje månad automatiskt. Vilket även fungerar när du använder dygnet runt linser.