Veckolinser

Hitta dina veckolinser här på Lensday.se

Sök efter dina linser...
Antal
 

Veckolinser

Här på Lensday.se kan du enkelt och smidigt snabbt jämföra priser på veckolinser med ett enkelt knapptryck. Skriv bara in namnet på linserna och välj antalet, sedan ser du snabbt vilken butik som erbjuder lägst pris. Du kommer på det här sättet att kunna spara tusenlappar då det fortfarande finns stora skillnader mellan olika linsbutiker.

Om du inte har provat veckolinser, kan det vara ett alternativ som är billigare än endagslinser. Många upplever nämligen att månadslinser inte passar men att endagslinser är för dyra. Här kan du med veckolinser få det bästa av de båda världarna.

Lensday

Vad är veckolinser?

Alla linser har olika intervaller på hur länge de kan användas. Endagslinser kan bara användas under en dag och månadslinser under en månad. Veckolinser är varianten mellan endags- och månadslinser och du byter linser ungefär var 14:de dag.

Fördelen med veckolinser är att de är mer hygieniska än månadslinser och billigare än endagslinser. Känner du att du får problem av månadslinser men att endagslinser är för dyra? Då kan du prova på att använda veckolinser istället.

Innan du börjar använda veckolinser

Innan du byter till veckolinser, är det viktigt att du rådfrågar din optiker. Du ska helst inte byta linser hur som helst utan att göra detta. Det är viktigt att du använder linser som är anpassade för dina ögon. Se även till att du gör en synkontroll regelbundet för att vara säker på att du använder dig av rätt styrka.

Problemen som kan uppstå av att använda linser beror oftast på att man inte regelbundet gör synundersökningar. Det kan nämligen bli skillnader som gör att du måste byta linstyp eller märke. Veckolinser är ett bra alternativ för dig som idag får problem av månadslinser.