Extra Optical

Besök Extra Optical

Om Extra Optical

Extra Optical går in för att vara den ledande optikern på nätet. Starten gick 2010 och har över tid utvecklats och vunnit pris för “Årets nykomling” inom näthandel. Målsättningen är att erbjuda Sveriges bästa nätbutik.

Det är enkelt att handla glasögon och linser hos Extra Optical.

Du väljer de bågar du tycker om och vilken typ av glasögon du behöver, avståndsglasögon, läsglasögon, progressiva glasögon eller datorglasögon, lägger till ditt recept eller om du vill ange dina uppgifter manuellt och efter att du har beställt skickas det du beställt hem till dig och du kan prova dina valda bågar hemma i lugn och ro. Du hittar bra och lättförståelig information om hur du väljer på Extra Opticals hemsida.

Linser hittar du också hos Extra Optical, från kända tillverkare som Alcon, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb och Cooper Vision kan du beställa endagslinser, veckolinser och månadslinser, sfäriska, toriska och multifokala linser.

Beställer du från Extra Optical för över 500 kronor får du fri frakt, i annat fall är fraktkostnaden 39 kronor. En normal leveranstid ligger på 6-12 dagar och du hålls uppdaterad om hur din beställning ligger till i tiden och du kan även spåra ditt paket när det har skickats. Extra Optical är momsregistrerat i Sverige och därför tillkommer inga tullavgifter på din beställning.

Hos Extra Optical kan du välja Klarna som betalningssätt, du får då en faktura efter att dina varor har levererats som ska betalas inom 14 dagar.

Slutsats

Du har full ångerrätt inom 30 dagar från det att du har mottagit dina glasögon. Ibland kan det kännas ovant om du har beställt glasögon efter ett nytt glasögonrecept och Extra Optical föreslår då att du ger det en vecka för att kanske vänja dig vid det nya.

Din syn kan även ha ändrats om du inte har kollat synen på länge och du kan då behöva gå till en optiker för en ny undersökning för att kontrollera glasen och eventeullt uppdatera ditt glasögonrecept.