Lentiamo

Besök Lentiamo

Lentiamo är den ledande optikern online när det gäller glasögon av hög kvalitet, rättvisa priser och en enkel köpupplevelse. Lentiamo drivs av ett energiskt team av optometriker, kundtjänst och glasögon entusiaster och erbjuder moderna ramar, högteknologiska linser, designersolglasögon och kontaktlinser.

Glasögon och ögonvård märken vi litar på

Det växande utbudet av synhjälpmedel och modeaccessoarer på Lentiamo omfattar kända varumärken som Ray-Ban, Michael Kors, Emporio Armani, Carrera och många fler. Kontaktlinsbärare kan välja mellan ett brett utbud av kontaktlinser från ögonvård märken som Acuvue, Biofinity, Lenjoy och DAILIES producerade av kända tillverkare som Alcon, Bausch & Lomb, CooperVision och Johnson & Johnson.

Så här säkerställer vi en optimal köpupplevelse

Du kan välja mellan olika dam-, herr- och unisexramar, ange dioptrar enligt ditt recept och välja önskad beläggning – allt i fyra enkla steg. På Lentiamo erbjuder vi utmärkta blått ljusfilter, antireflekterande beläggningar och hydrofobisk skydd. Alla anpassade synhjälpmedel tillverkas internt av professionella optiker och levereras gratis till ditt hem.

Detta är vad du betalar för moderna synhjälpmedel och optiktjänst

Som en onlinebutik kan vi erbjuda dig upp till 50% lägre priser än vanliga optiker. Dessutom levereras alla våra glasögon, datorglasögon och solglasögon direkt till våra kunders hem med fri frakt. Så du betalar bara för riktig kvalitet. Utan onödiga avgifter.

Vi råder dig vänligt och professionellt

Lentiamos kunder stöds av ett stort team av vänliga experter som strävar efter att ge en enkel och transparent kundupplevelse genom att svara på alla frågor och önskemål snabbt, rätt och med glädje. Titta gärna i vår butik och tveka inte att kontakta oss på 020 78 76 41 eller info@lentiamo.se.