Kronans Apotek

Besök Kronans Apotek

Om Kronans Apotek

Kronans Apotek är Sveriges tredje största apotekskedja med drygt 2,5 miljoner kundklubbsmedlemmar. De har över 325 fysiska apotek spridda över hela landet samt sin webbutik. Företaget grundades redan 1907 under namnet Kronans Droghandel och bedrivs sedan 2013 under namnet Kronans Apotek. Kronans Apotek säljer även linser på nätet till de som har ett giltigt recept.

Enkelt att köpa linser hos Kronans Apotek

Kronans Apotek har ett mindre utbud av linser än många andra linsbutiker. Istället för att sälja alla möjliga varianter av linser, har de fokuserat på ett mindre utbud. Kvalitet över kvantitet. På deras webbutik hittar du linser från kända tillverkare som exempelvis Coopervision. Utbudet är begränsat till följande linser:

  • Biomedics 55
  • Biomedics 1 day extra
  • Biofinity
  • Proclear 1 day

Precis som med alla linsbutiker måste du ha ett giltigt recept för att kunna köpa linser hos Kronans Apotek. Leveranstiden är beräknad beroende på tillgänglighet till mellan 1 och 3 dagar. Det innebär att du snabbt får hem dina linser efter köp. Det är alltid fri frakt på Kronans Apotek och du kan även välja mellan flera olika betalsätt. Exempelvis kan du köpa linser på nätet på faktura, göra en kortbetalning eller använda dig av din internetbank för direktöverföring. Du väljer själv det betalsättet som passar dig bäst. En sak att tänka på är att du väldigt noggrant väljer vilka linser du behöver. På Kronans Apotek är varje styrka för en lins en egen produkt.

Sammanfattning

Kronans Apotek är fraktfritt, enkelt och smidigt. Du får snabbt hem dina linser och vanligtvis har de alla styrkor på lager. Lensday.se tycker dock inte att Kronans Apotek är det billigaste alternativet vanligtvis på en del av linserna. Använd därför alltid vår sökfunktion för att se till att du hittar det billigaste alternativet.