Specsavers

Besök Specsavers

Om Specsavers

Specsavers, världens största privatägda optikerföretag grundades av ett optikerpar över ett pingisbord i deras gästrum år 1984. Koncepten gick ut på snygga glasögon som alla ska ha råd med och slog väl igenom i England och senare i Europa och är idag ett internationellt företag som finns i Storbritannien, Irland, Holland, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Australien och Nya Zeeland. Det finns drygt 1500 butiker världen över och Specsavers har fått utmärkelsen ”Most trusted brand of optician´s” de senaste åtta åren av läsarna av en brittisk tidning.
2004 kom Specsavers till Sverige och utmärkte sig genom att vara ett optikerföretag som la en del fokus på priset, vilket uppskattades av kunderna. Innan Specsavers kom till Sverige bytte folk i Sverige glasögon väldigt sällan, mest sällan i Europa och idag är det betydligt tätare mellan bytena.
Det finns över 100 Specsavers-butiker i Sverige och erbjuder låga priser, bra service och professionell kunskap.

ATT BESTÄLLA LINSER HOS SPECSAVERS

Specsavers har ett brett sortiment med kontaktlinser och erbjuder också linser av sitt eget märke till ett ännu bättre pris, det kommer upp en upplysning om detta när du beställer linser som finns identiska till bättre pris i deras eget sortiment. Hittar du inte det märke du söker så behöver du bara kontakta Specsavers så hjälper de dig.
Specsavers vill kunna erbjuda sina kunder bästa möjliga pris på sina produkter och jämför sina priser med branschens riktmärken för att vara säkra på att erbjuda dig ett mycket förmånligt pris.
Fraktavgiften på din beställning är 39 kronor och leveranstiden är i de flesta fall 3–5 dagar.
Specsavers kan du prenumerera på linser, då får du linserna hem i brevlådan var tredje månad och prenumerationen har ingen bindningstid utan du kan stoppa och pausa och ändra det när du vill. När du prenumererar på linser har du fri frakt.
I ditt linsabonnemang ingår ett par glasögon för 395 kronor, något som är bra att ha vid t ex en förkylning när du inte bör använda linser.
Det ingår även en synundersökning, värde 395 kronor, och fria efterkontroller.
Kostnaden för abonnemanget dras på ditt betalkort varje månad.

SLUTSATS

Det är tryggt och förmånligt att handla linser hos Specsavers, de är professionella och har stor kunskap samtidigt som de håller sig uppdaterade på marknadens prissättning. Specsavers tillverkar linser som är identiska med kända märkens linser, men till billigare pris, vilket gör att du själv kan välja vilka linser du vill ha.
När du prenumererar på linser får du din leverans av linser var tredje månad och kan ändra, pausa eller stoppa ditt abonnemang precis som du vill, frakten är alltid fri och betalningen dras via betalkort. Du får dessutom ett par glasögon som du kan använda när dina ögon behöver vila från linser, samt en linsundersökning och fria återbesök.
Det är säkert och smart att handla linser hos Specsavers.