februari 14, 2019

Butiker

Linsbutiker

Lensday.se har som mål att underlätta för dig som besökare att enkelt hitta butiker och återförsäljare som säljer linser. Vi uppdaterar ständigt sidan och lägger till fler och fler linsbutiker. Genom att förse dig med en prisjämförelsetjänst där du enkelt kan jämföra priser får du även möjligheten att spara pengar. Målet att samtliga linsbutiker ska finnas med på Lensday.se är ännu inte uppnått men vi är på god väg. I jämförelse med våra konkurrenter erbjuder Lensday möjligheten att jämföra mellan det största antalet linsbutiker på nätet.

Rekommenderade linsbutiker

Butikerna nedanför är sådana vi på Lensday rekommenderar.

Lensnow är relativt ny inom linser på nätet men har som målsättning att erbjuda låga priser.Recension
Extraoptical säljer både glasögon och linser på nätet till rimliga priser.Recension
Lensia grundades redan 2011 och har som affärsidé att sälja linser till låga priser.Recension
Lensway lanserades redan år 2000 och var bland de första nätbutikerna som sålde linser på nätet.Recension
Yourlenses är även de en trotjänare som funnits länge. Målet är att sälja linser till låga priser.Recension
Misterspex, kallades tidigare Lensstore, säljer både glasögon och linser till låga priser.Recension
Smartbuyglasses säljer främst glasögon men även linser på nätet till låga priser.Recension
Shopping4Net är en riktig portal där du kan köpa nästan allt, även linser. Recension
Lenson grundades under 2004 och gör det både billigt och smidigt att använda linser.Recension
Lensme erbjuder snabba leveranser och trygga köp. Säljer linser till konkurrenskraftiga priser.Recension
Lentiamo är en kedja som finns över Europa. Säljer linser på nätet till väldigt låga priser.Recension
Sedan 2005 har NetLens levererat linser på nätet och säljer nu även glasögon.Recension

Varför vi rekommenderar ovanstående butiker

Lensday samarbetar med ett stort antal butiker och får även provision för detta. Våra rekommenderade butiker är sådana vi samarbetar med aktivt och som förser oss med uppdaterade prislistor. Övriga butiker hämtar vi själva in den informationen och kan inte på samma sätt garantera att priserna stämmer då det kan ändras innan vi hinner uppdatera informationen. Det här påverkar inte vår sökfunktion där priset alltid listas från lägsta möjliga. Vi vill på det här sättet ge dig som kund möjligheten att hitta de bästa priserna på linser på nätet. Oavsett om du använder månadslinser, endagslinser eller dygnet-runt-linser ska du hitta det lägsta priset här på Lensday.se.

Beställa linser på nätet hos en linsbutik

Oavsett vilken linsbutik du väljer att använda dig av är det ungefär samma process. Du hittar först det lägsta priset här på Lensday och går till butiken. Där får du fylla i din styrka för höger och vänster öga och antalet boxar du vill beställa. Därefter får du fylla i namn, adress och personnummer samt välja betalningssätt. Flera av butikerna erbjuder dig möjligheten att köpa linser med flera olika betalningssätt, bland annat kreditkort, faktura och banköverföring.

Glöm inte bort att kontrollera leveranstiden på dina linser. Det är en faktor som kan vara enkel att glömma bort. Behöver du dina linser vid ett specifikt datum, se till att linsbutiken kan leverera så att du får dem i tid. Det kommer att underlätta för dig och göra att du inte står utan linser.

Linsprenumerationer

En del av linsbutikerna erbjuder dig även möjligheten att prenumerera på linser. Då får du dina linser hemskickade varje månad till ett fast pris. Du vet på det här sättet att du alltid har linser till hands och behöver inte bekymra dig över att beställa linser på nätet. Nackdelen med att prenumerera på linser är att du då inte kan vara säker på att du får dem till lägsta möjliga pris. Fördelen är att du aldrig behöver tänka på det förrän du får ett nytt recept.