augusti 26, 2021

Billiga linser

Hur du hittar billiga linser

Det behöver inte vara krångligt att hitta billiga linser om du bara följer de råd som vi på Loansmart.se ger dig. Du behöver inte spendera en förmögenhet på dina linser om det finns alternativ som är billigare. Idag är det billigare än någonsin tidigare att köpa linser.

Jämför priser på linser

Ett första steg för att få billigare linser är att jämföra priser mellan olika butiker. Det finns stora skillnader mellan de olika butikerna och du kan enkelt här på Lensday jämföra priset på linser mellan över 20 olika linsbutiker. Det här är grunden för att hitta billiga linser på nätet. Däremot är det inte det enda sättet som finns.

När du köper linser kommer de oftast i förpackningar ifrån 6 linser upptill 90 linser. Beroende på om använder endagslinser eller månadslinser finns det olika alternativ. Genom att köpa 90 linser åt gången istället för 30, kan du spara pengar. Det finns också möjligheten att få mängdrabatt vid större köp. Olika linsbutiker erbjuder dig som kund flera möjligheter att kunna få rabatter.

Optikerns linser

När du köper linser från en optiker har linserna ett helt annat namn. Det är många som inte känner till att optikerns linser finns att köpa på nätet. De har istället valt att göra det svårare för dig som kund att enkelt kunna jämföra priser på linser. Genom att titta på listan som finns här på Lensday under Optikerns linser, kan du hitta vad dina linser heter. På det här sättet kan du enkelt jämföra priserna på ett effektivt sätt.

Studenter får ofta rabatt på linser

Är du student finns det butiker som säljer linser som också erbjuder en rabatt för dig som student. Det kan vara ett bra sätt att minska dina kostnader för dina linser. Att hela tiden jämföra priset på linser och hitta det bästa alternativet för dig, gör en stor skillnad.

Tänk även på att om du är medlem i en förening kan det finnas rabatter som följd av ditt medlemskap. Undersök vilka möjligheter som finns för dig att sänka dina kostnader för dina linser.