Färgade linser

Hitta dina färgade linser genom att använda sökrutan nedanför!

Sök efter dina linser...
Antal
 

Hitta färgade linser på Lensday.se

Lensday.se gör det möjligt för våra besökare att snabbt och enkelt hitta färgade linser till det lägsta priset. Genom att vi jämför priset på över 20 olika linsbutiker som är verksamma i Sverige. Du slipper på det här sättet att försöka att hitta priset på dina linser till det lägsta priset. För det gör vi på Lensday.se åt dig. En stor fördel som gör att du alltid kan vara säker på att du inte spenderar mer pengar än nödvändigt på dina linser.

Det finns gott om olika färgade linser, i alla möjliga färger och du kan själv avgöra vilken variant som passar för dig. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle, eller för att testa på en annan ögonfärg, hittar du allt det du behöver här på Lensday.se

Lensday

Att tänka på när man köper färgade linser

Färgade linser kan användas av både de med dålig syn och de utan detta. Man kan själv avgöra om de färgade linserna ska ha någon korrektionsförmåga. Det gör att alla kan testa på att använda sig av linser som ger en, en annan ögonfärg. För den som aldrig använt sig av linser tidigare, bör tänka på att det kan vara obekvämt om man inte är van.

Framförallt ska man alltid konsultera en optiker innan man använder sig av linser, oavsett om de är färgade eller inte. Allt för att se till att man inte får en sämre syn eller problem med ögonen. Linser är helt ofarliga om man gör regelbundna ögonkontroller och följer optikerns instruktioner.

Måste jag ha ett recept på färgade linser?

Om du köper linser utan styrka behöver du inte ha ett recept men om du köper med detta måste du ha ett recept. Det kan också vara bra att besöka en optiker även om man inte har några problem med sin syn. För linser har sina fördelar och nackdelar men framförallt är det viktigt att man gör en undersökning i samband med att man använder eller ska använda sig av linser. Oavsett om de har styrka eller inte.

Kosmetiska linser har helt enkelt inget krav på att man måste ha ett recept. Köper man kosmetiska linser med styrka, kan det verkligen rekommenderas att man först pratar med sin optiker.