Lenssky

Besök Lenssky

Om Lenssky

Lenssky är för dig som vill kunna hitta dina kontaktlinser till riktigt lågt pris. Lenssky har ett bra utbud av linser av välkända märken som Bausch & Lomb, Johnson & Johnson, Alcon/Ciba Vision och CooperVision och här har du chans att kunna hitta dina linser bra mycket billigare än på andra ställen. Utbudet kanske inte är det allra bredaste men du hittar de flesta kvalitetslinser hos Lenssky.

ATT BESTÄLLA LINSER HOS LENSSKY

Hos Lenssky kan du hitta linser från de ledande tillverkarna av inser till riktigt bra pris. Lenssky erbjuder ett sortiment av linser som innefattar endagslinser, månadslinser, progressiva linser, toriska linser och färgade linser samt linsvätskor och tillbehör till dina linser till priser som tål att jämföras.
När du väljer att beställa dina linser hos Lenssky tillkommer endast fraktkostnad, moms ingår i alla priser. Du kan välja att betala dina linser via betalkort, Visa och MasterCard, utan att någon extra avgift tillkommer. Du kan också välja att betala din beställning via faktura.  Beställer du dina linser hos Lenssky innan kl. 15 måndag till torsdag behandlas din beställning redan samma dag och gör du din beställning en fredag till torsdag behandlas den nästkommande måndag. Detta möjliggör en leveranstid i de flesta fall inom en vecka.
När du beställer dina linser hos Lenssky har du alltid 14 dagars öppet köp på obruten förpackning vilket gör att du alltid kan känna dig trygg med att kunna ångra ditt köp.
Kanske upplever du Lensskys sida lite avskalad och anonym, du kan dock känna dig trygg med att det är en seriös och säker sida att handla dina linser från och de riktigt bra priserna kan göra det till en riktigt prisvärd affär för dig att välja att handla dina linser från Lenssky.

SLUTSATS

När du väljer att handla dina linser och linsvätska hos Lenssky kan du räkna med att få ett riktigt bra pris på dina linser och att du hittar kvalitetslinser av erkända tillverkare på linsmarknaden.
Det tillkommer endast en fraktavgift när du handlar hos Lenssky och beställningar som inkommer senast kl. 15 måndag till torsdag behandlas samma dag och beställningar som gör fredag till söndag behandlas nästkommande måndag vilket gör att du i de flesta fall har din beställning inom en vecka.
Du kan välja att betala via betalkort eller mot faktura båda betalsätten är helt säkra.
Du har som kund hos Lenssky alltid 14 dagars öppet köp vid obruten förpackning.
Hos Lenssky kan du hitta dina linser till ett riktigt lågt pris och du kan känna dig säker när du väljer att handla från Lenssky.