Lenson

Besök Lenson

Om LensOn

LensOn AB slog upp sina dörrar 2004 och idag så jobbar behörig personal med kontaktlinsbehörighet och optikerkompetens för att erbjuda sina kunder linser till ett pressat pris. LensOn samarbetar med stora internationella tillverkare som till exempel Cooper Vision, Johnson & Johnson och Alcon, och därför kan de också erbjuda sina kunder billiga kontaktlinser. LensOn ingår i koncernen MyOptique Group Limited, ett brittiskt företag, sedan 2012.

Inte mindre än åtta år i rad så har LensOn blivit utsedda till Årets e-handlare av konsumentsiten Pricerunner.se vilket visar hur dedikerade de är till att pressa priserna på sina linser och se till att deras kunder får snabba leveranser.

Köpa linser hos LensOn

Hos LensOn så hittar du kvalitetslinser till ett pressat pris.

När du har bestämt dig för att köpa linser via LensOn så är det busenkelt att göra din beställning. Allt du behöver göra är att leta upp de linser som du tidigare använt på LensOns hemsida. Sen behöver du fylla i värdet på linser, alltså din styrka, diameter och baskurva. Allt detta hittar du på din gamla linsförpackning eller på ditt linsrecept som du kan få av din optiker. När du är färdig med din beställning och har fyllt i dina värden så behöver du bara fylla i din leveransadress, dina kunduppgifter och välja betalsätt.

Om du är ny kund hos LensOn så kommer du få en rabattkod som kommer ge dig 50 kronors rabatt på ditt köp. Om du har beställt linser hos LensOn tidigare så kan du hålla ögonen öppna för deras olika kampanjerbjudande som du hittar på förstasidan av deras hemsida. Dessa erbjudanden kan vara allt från fri frakt till en procentrabatt på utvalda produkter. Om du beställer dina kontaktlinser från LensOn så dimper de oftast ner i din brevlåda inom 1-3 arbetsdagar.

Slutsats

LensOn erbjuder sina kunder flera olika kampanjerbjudande och en rabatt på 50 kronor till alla sina nya kunder. De har ett stort utbud av kvalitetslinser till ett billigt pris och erbjuder också en snabb frakttid. LensOn har under sina tio år på marknaden byggt upp ett välrespekterat namn och har blivit utsedda till Årets e-handlare av Pricerunner åtta år i rad. Hos LensOn arbetar också behörig personal med kontaktlinsbehörighet vilket betyder att du kan känna dig säker när du väljer att använda dig av LensOn.