Netlens

Besök Netlens

Om Netlens

Netlens är en svensk nätbutik som säljer originaltillverkade kontaktlinser. De sätter höga krav på sig själva att vara en linsbutik som erbjuder sina kunder linser till ett pressat pris samtidigt som de också erbjuder dem kvalitetslinser från kända tillverkare. Netlens vill också erbjuda sina kunder snabba leveranser och därför skickas din beställning alltid direkt hem till dig med A-post. Netlens postar 50 % av alla sina beställningar inom 24 timmar men beställer du en ovanlig linsmodell så kan din leverans ta upp till en vecka.

Köpa linser genom Netlens

Med hjälp av Netlens så kan du beställa hem linser från kända tillverkar som till exempel Air Optic till ett pressat pris. Hos Netlens så kostar din frakt 39 kronor per beställning oavsett hur mycket eller lite du beställer. Om du beställer dina linser hos Netlens så kan du räkna med att dina linser dimper ner i brevlåda inom 2-8 dagar. Ibland så finns inte linser i Netlens lager vilket betyder att de måste beställa linserna från tillverkaren och därför kan det ta ytterligare en vecka innan du får dina linser men detta gäller bara runt 5 % av beställningarna som kommer in till Netlens. Om du behöver dina linser snabbt så kan du också komma inom Netlens lager och kontor som ligger på Thorildsplan i Stockholm. Om du beställer dina kontaktlinser hos Netlens så har du 14 dagars öppet köp så länge som lins asken är oöppnad. Netlens erbjuder också sina kunder ett års produktgaranti både på linser och glasögon.

Om du är osäker på vilka linser du ska beställa så är det en bra idé att titta på din gamla linsförpackning innan du kastar den. Här kan du se vilken modell linserna så använder och också se vilken diameter, styrka och baskurva du ska ha på dina linser. Har du inte kvar din förpackning så kan du bara ringa till din optiker för att få ett recept där all denna information finns.

Slutsats

Med Netlens så kan du snabbt och enkelt klicka hem nya linser till ett pressat pris. Till skillnad från många andra nätbutiker så erbjuder Netlens dig möjligheten att hämta ut dina linser från deras kontor i Stockholm vilket kan passa dig som har bråttom och verkligen behöver dina linser snabbt.