Progressiva linser

Hitta dina progressiva linser genom att använda sökrutan nedanför

Sök efter dina linser...
Antal
 

Hitta dina progressiva linser här på Lensday.se

Här på Lensday.se kan du enkelt och smidigt hitta dina progressiva linser till lägsta möjliga pris. Vilket är hela vitsen med Lensday.se då vi ständigt samlar in prisinformation från alla Sveriges linsbutiker. Det gör att du enkelt kan jämföra priset och hitta det lägsta möjliga med hjälp av ett enda knapptryck.

Progressiva linser är enkelt att hitta, du skriver in namnet på dina linser och hittar då det lägsta priset. Linser på nätet är fortfarande betydligt billigare att köpa än att gå till en optiker. Även om skillnaden blivit mindre än tidigare är det fortfarande en stor skillnad sett över ett helt år.

Lensday

Hittar du inte dina progressiva linser?

Många av de stora optikerkedjorna säljer linser under egna namn. Det gör att det kan vara svårt för dig att hitta dem bland linsbutikerna på nätet. Om du inte hittar dina linser här på Lensday.se, kan du besöka vår sida för optikerns egna linser. Där hittar du vad dina linser heter genom att använda sökfältet.

Optikerna gör detta av flera anledningar, en av dem är att göra det svårare att hitta dem. Något som också gör det svårare att jämföra priset och hitta billigare alternativ. Nu är det möjligt med hjälp av vår sida för optikerns egna linser.

Skulle du mot förmodan inte hitta dina linser i vår lista. Kan du alltid kontakta oss på Lensday.se och vi kommer då att hjälpa dig att ta reda på vad just dina linser heter. Även om vår lista på linser uppdateras kontinuerligt, kan det alltid vara så att vi inte hunnit lägga till just dina progressiva linser.

Innan du beställer dina progressiva linser

Om du inte har ett giltigt recept på progressiva linser, får du inte heller köpa dem. Det är dessutom väldigt viktigt att du regelbundet går till din optiker för att göra en synundersökning. Det är en garanti för att eventuella problem som kan uppstå som följd av ditt linsbärande upptäckts i tid.

Du kan då också få hjälp att välja ut nya och bättre progressiva linser än de du redan använder. Då det ständigt släpps nya linser på marknaden, kan det vara ett bra sätt att hitta sådana som egentligen passar dig mycket bättre. Se därför till att du gör regelbundna synundersökningar för att hålla koll på dina ögons hälsa.

Progressiva linser gör livet mer behagligt

Om du idag använder dig av glasögon, kan progressiva linser vara ett bra alternativ. Du får då en större frihet och dessutom kan du få en bättre syn. Linser är något som ger dig en stor frihetskänsla då du slipper glasögonen. Om du aldrig har provat på att använda dig av linser, kan du boka in en tid hos en optiker för att se om det passar dig.

Använder du redan idag progressiva linser, kan du här på Lensday snabbt spara pengar. Din vardag underlättas med linser och om du inte vill använda dem hela tiden, kan du kombinera glasögon och linser. För på det här sättet kan du få det bästa av två världar.