oktober 12, 2018

Glasögon på nätet

Glasögon på nätet

Glasögon och linser har en stark koppling till varandra. De allra flesta som använder linser, använder också glasögon. Det många inte känner till är att det är betydligt billigare att köpa glasögon på nätet än hos en optiker. Det enda du behöver är ett recept och välja en av butikerna du kan hitta nedanför och köpa precis de glasögon du vill ha. Många av butikerna gör det även möjligt för dig att ladda upp en bild och se hur du kommer att se ut i de nya glasögonen.

 

ButikKort informationBesök
Smartbuyglasses har ett enormt utbud av glasögon att välja mellan.Besök
Misterspex erbjuder ett stort sortiment av olika bågar, enkelslipade glas ingår alltid i priset!Besök
Alla känner till Lensway men inte alla känner till att de även säljer glasögon. Enkelt, smidigt och effektivt.Besök
Extra Optical har ett stort utbud av glasögon och linser till låga priser.Besök
Synsam känner alla till, men alla vet inte att man kan beställa glasögon på nätet hos dem. Ett enormt sortiment!Besök

 

Glasögon på nätet – välja rätt butik

Det kan vara svårt att välja rätt butik att köpa glasögon på nätet hos. Det enda du behöver komma ihåg är att priserna skiljer sig åt. Många butiker erbjuder glasögon på nätet men utan att det kommer att bli speciellt mycket billigare för dig. Vi på Lensday.se rekommenderar ovanstående butiker där du enkelt kan välja ut de som passar för just dig. Du bör även tänka på att det kan vara bra att välja precis den butiken som säljer glasögonen du vill ha.

Det är nämligen det allra viktigaste i slutändan, att du får precis de glasögon du vill ha och känner att du passar i. Svårigheten som finns med att välja glasögon på nätet, är att du inte får samma klara översikt över utbudet som du kan få hos en vanlig optiker. Här gäller det att vara villig att spendera lite mer tid än du annars hade gjort. Det kommer i slutändan att löna sig att tänka över vilken stil som du känner att du passar i. Dessutom kan det vara bra att titta på de olika erbjudandena som finns hos de olika butikerna.

Tänk på att du med hjälp av Lensday.se inte bara sparar pengar på linser utan även på glasögon. Då vi hjälper dig att hitta de butikerna som säljer både glasögon och linser. Utöver detta ger vi dig översikten du behöver för att kunna hitta precis den butiken som passar dig och din budget. Det kan vara smart om du jämför priserna på bågarna och glasen hos de olika butikerna. På det sättet kan du hitta fram till den billigaste kombinationen.

Välj glasögon för dig och dra nytta av de erbjudandena som finns

Tänk på att alla butiker har erbjudanden vid olika tillfällen. Framförallt kan det vara smart att använda de erbjudandena som finns om att köpa två par för priset av ett. Något som verkligen kan förenkla och göra det möjligt för dig att ha ett extra par vid behov. Det kommer du i slutändan att vara väldigt tacksam över och dessutom kan du alltid välja vilket par du vill använda en viss dag. Vilket gör att du kan använda glasögon som en accessoar, en stor fördel för den modemedvetna. Se dessutom till att spara pengar genom att jämföra olika butiker mot varandra. Dra gärna nytta av de olika prisgarantierna som finns. Det kommer då att göra det möjligt för dig att faktiskt kunna köpa glasögon på nätet till ett väldigt lågt pris.