oktober 12, 2018

Glasögon på nätet

Glasögon på nätet

Glasögon och linser har en stark koppling till varandra. De allra flesta som använder linser, använder också glasögon. Det många inte känner till är att det är betydligt billigare att köpa glasögon på nätet än hos en optiker. Det enda du behöver är ett recept och välja en av butikerna du kan hitta nedanför och köpa precis de glasögon du vill ha. Många av butikerna gör det även möjligt för dig att ladda upp en bild och se hur du kommer att se ut i de nya glasögonen.

 

ButikKort informationBesök
Smartbuyglasses har ett enormt utbud av glasögon att välja mellan. Besök
Misterspex erbjuder ett stort sortiment av olika bågar, enkelslipade glas ingår alltid i priset!Besök
Alla känner till Lensway men inte alla känner till att de även säljer glasögon. Enkelt, smidigt och effektivt. Besök
Extra Optical har ett stort utbud av glasögon och linser till låga priser.Besök
Synsam känner alla till, men alla vet inte att man kan beställa glasögon på nätet hos dem. Ett enormt sortiment!Besök

 

Glasögon på nätet – välja rätt butik

Det kan vara svårt att välja rätt butik att köpa glasögon på nätet hos. Det enda du behöver komma ihåg är att priserna skiljer sig åt. Många butiker erbjuder glasögon på nätet men utan att det kommer att bli speciellt mycket billigare för dig. Vi på Lensday.se rekommenderar ovanstående butiker där du enkelt kan välja ut de som passar för just dig. Du bör även tänka på att det kan vara bra att välja precis den butiken som säljer glasögonen du vill ha.

Det är nämligen det allra viktigaste i slutändan, att du får precis de glasögon du vill ha och känner att du passar i. Svårigheten som finns med att välja glasögon på nätet, är att du inte får samma klara översikt över utbudet som du kan få hos en vanlig optiker. Här gäller det att vara villig att spendera lite mer tid än du annars hade gjort. Det kommer i slutändan att löna sig att tänka över vilken stil som du känner att du passar i. Dessutom kan det vara bra att titta på de olika erbjudandena som finns hos de olika butikerna.

Tänk på att du med hjälp av Lensday.se inte bara sparar pengar på linser utan även på glasögon. Då vi hjälper dig att hitta de butikerna som säljer både glasögon och linser. Utöver detta ger vi dig översikten du behöver för att kunna hitta precis den butiken som passar dig och din budget. Det kan vara smart om du jämför priserna på bågarna och glasen hos de olika butikerna. På det sättet kan du hitta fram till den billigaste kombinationen.

Välj glasögon för dig och dra nytta av de erbjudandena som finns

Tänk på att alla butiker har erbjudanden vid olika tillfällen. Framförallt kan det vara smart att använda de erbjudandena som finns om att köpa två par för priset av ett. Något som verkligen kan förenkla och göra det möjligt för dig att ha ett extra par vid behov. Det kommer du i slutändan att vara väldigt tacksam över och dessutom kan du alltid välja vilket par du vill använda en viss dag. Vilket gör att du kan använda glasögon som en accessoar, en stor fördel för den modemedvetna. Se dessutom till att spara pengar genom att jämföra olika butiker mot varandra. Dra gärna nytta av de olika prisgarantierna som finns. Det kommer då att göra det möjligt för dig att faktiskt kunna köpa glasögon på nätet till ett väldigt lågt pris.

glasögon

Kombinera glasögon och linser

Linser och glasögon ska helst kombineras. Du kommer märka efter att du använt dig av linser ett lägre tag att det kan vara skönt att ibland använda glasögon. Dina ögon får då möjligheten att andas och slappna av på ett helt annat sätt än de kan göra med linser. Vilket är den allra största anledningen till varför detta också rekommenderas av optiker.

Personer som använder dygnet-runt-linser upptäcker verkligen skillnaden av att kombinera linser och glasögon. Ögonen behöver helt enkelt tillfällen då de kan andas. Det är också viktigt att du följer din optikers rekommendationer gällande hur mycket du ska eller inte ska använda dig av dina linser. Mycket beror helt och hållet på just dina förutsättningar. Därför är det viktigt att alla rekommendationer följs. På samma sätt som du ska byta linser när din styrka förändras, bör du också göra det med dina glasögon. Dina ögon är alldeles för viktiga för att slarva med detta. Det kan annars innebära problem om du ignorerar rekommendationerna under en längre tid.

Köpa nya glasögon

Du kan hitta de allra billigaste glasögonen på nätet. Det beror på att butikerna som säljer glasögon på nätet ofta kan hålla nere sina kostnader. Genom att jämföra priserna noggrant mellan olika butiker får du möjligheten att spara stora summor pengar. Vilket är målet vi på Lensday.se arbetar mot, allt för att du som besökare ska hitta de allra bästa glasögonen till det lägsta priset.

Byt ut dina glasögon när du får ett nytt recept om inte din optiker säger annat. Du kommer att få betydligt mer hälsosamma ögon och känna vilken skillnad det gör gentemot att använda linser jämnt. Kom även ihåg att många av butikerna vi rekommenderar har egna märken som kan vara betydligt billigare. Glasögon som du köper på nätet gör allt betydligt smidigare och enklare. Du behöver bara komma ihåg att med jämna mellanrum göra en synkontroll.