Toriska linser

Hitta dina toriska linser genom att använda sökrutan nedanför

Sök efter dina linser...
Antal
 

Jämför toriska linser här på Lensday

Vi på Lensday.se vill göra det enkelt och smidigt för dig som besökare att hitta just dina linser. Något vi gör genom att tillhandahålla priserna som finns på Sveriges samtliga linsbutiker. Genom att använda dig av Lensday.se hittar du dina toriska linser till lägsta möjliga pris. Det är något som ingen annan hemsida i Sverige gör och något vi är väldigt stolta över.

Här på Lensday hittar du all information du kan tänka dig om linser och du kan alltid kontakta oss, om du behöver hjälp eller mer information om toriska linser.

Använd sökrutan du hittar ovanför och sök på de linser du använder och du kommer snabbt få upp det lägsta priset på just de linserna som finns i hela Sverige.

Hittar du inte dina toriska linser?

Skulle det vara så att de toriska linserna du använder inte går att hitta. Då kan det vara toriska linser med ett annat namn som du köpt hos en optiker. Många optiker-kedjor byter namn på linserna för att göra det svårare för dig att hitta dem på nätet. Då kan du besöka vår sida för optikerns egna linser, där hittar du vad linserna heter bland vanliga linsbutiker.

Om du mot förmodan inte skulle hitta linserna, kan du alltid kontakta oss och vi kommer då att hjälpa dig ta reda på vad dina toriska linser heter. Vi håller vår sida om optikerns egna linser konstant uppdaterad. Det finns dock en viss period mellan att nya linser släpps och vi uppdaterar listan.

Tänk på att regelbundet göra synundersökningar

Det kan vara enkelt att fortsätta beställa samma linser år ut och år in. Något som inte är att rekommendera då det är viktigt att du regelbundet gör en synundersökning. Det minskar risken för eventuella problem som uppstår som följd av linsbärande och upptäckts i tid. Dessutom dyker det hela tiden upp nya linser på marknaden, vilket gör att det kan finnas bättre linser som passar just dig än de du använder dig av.

Toriska linser kan dessutom behöva ändras som en följd av att din syn förändras. Se därför till att du gör synundersökningar i enlighet med din optikers rekommendation. Tänk även på att du behöver ett giltigt recept på toriska linser för att beställa från en linsbutik på nätet.