Lenssavers

Besök Lenssavers

Om Lenssavers

Lenssavers är en nätbutik som enbart drivs och ägs av optiker. De har sedan 2009 erbjudit sina kunder ett av Sveriges största utbud av linser och det fortsätter att växa i takt med att nya och spännande varumärken poppar upp på marknaden. Hos Lenssavers så slipper du alla mellanhänder då dina linser du beställer levereras direkt från fabriken hem till din dörr. Med Lenssavers så kan du alltid räkna med att du får originalprodukter från de nordiska leverantörer som nätbutiken samarbetar med.

Beställ linser hos Lenssavers

Om du bestämmer dig för att köpa linser hos Lenssavers så kan du välja på ett brett utbud av kontaktlinser där du med högsta sannolikhet kommer hitta vad du letar efter. Du hittar bland annat linstillverkare som Bausch & Lomb.

Tillsammans med Lenssavers så kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder. Du kan välja mellan att betala med kontokort, faktura, delbetalning eller direktbetalning. Lenssavers använder sig av Klarnas betalsystem vilket gör det möjligt för dig som kund att använda antingen Visa eller MasterCard vid din betalning.

Om du väljer att köpa linser hos Lenssavers så kommer du oftast att få din beställning inom två arbetsdagar om du har gjort din beställning på en vardag. Om du beställer dina linser under helgen så kommer din beställning att behandlas nästkommande arbetsdag.

Med Lenssavers så har du öppet köp i 14 dagar vilket betyder att så länge som du returnerar dina varor till Lenssavers oskadda, i obrutna förpackningar och omärkta så får du dina pengar tillbaka. När Lenssavers får dina produkter och har validerat produkten så sätts pengarna in på det bankkonto som du uppgett vid din betalning inom 14 dagar.

Slutsats

När du väljer att köpa linser från Lenssavers så har du ett väldigt brett utbud av kontaktlinser att välja på. Detta passar perfekt för dig som till exempel letar efter ett ovanligt linsmärke eller behöver speciallinser på grund utav att du är astmatiker eller har ett brytningsfel. Med Lenssavers så kan du också räkna med en snabb leveranstid då de flesta linser hamna i din brevlåda inom två arbetsdagar.

Till skillnad från de flesta andra nätbutiker som säljer kontaktlinser så har inte Lenssavers ett eget lager. Istället skickas dina linser direkt från tillverkaren vilket betyder att Lenssavers har tagit bort mellanhänder och kan därför pressa priserna ytterligare.