Lensday får nytt utseende

Under en längre tid har vi på Lensday.se aktivt arbetat med att fram en ny hemsida som både ska vara responsiv och uppfylla alla krav som våra besökare har. Det har varit ett långt arbete men som nu äntligen blivit en, enligt oss, väldigt bra hemsida där man nu kan jämföra linspriser mellan samtliga butiker som säljer linser på nätet. Vi har även aktivt arbetat med att få fram ett ordentligt innehåll där du som besökare ska kunna hitta precis de linser du letar efter.

Exempelvis har vi nu gjort det möjligt för våra besökare att hitta vad optikerna egna linser egentligen heter, för att på det sättet kunna köpa dem från en annan linsbutik. Något som tidigare in var möjligt då de inte hade samma namn. Dessutom har vi lagt till flera linsbutiker som det nu går att jämföra mellan. Vi letar också ständigt efter nya butiker att lägga till. Skulle du känna till en linsbutik som säljer linser på nätet, är du alltid välkommen att kontakta oss så kommer vi att lägga till den så fort som möjligt.

Skulle man upptäcka att information som inte längre är aktuell finns med på sidan, får man självklart också kontakta oss. För att på det sätter underlätta för oss att ta bort information som inte längre är relevant. Priserna uppdateras dagligen på samtliga linsbutiker på Lensday. Något som gör att du alltid har möjligheten att kunna hitta de allra billigaste linserna. Oavsett om det är månadslinser, endagslinser eller dygnet runt linser.

Vi kommer fortsätta att förbättra sidan för att göra det enklare, snabbare och framförallt smidigare att för våra besökare att hitta just sina linser till det lägsta möjliga priset.