Lensday.se – utökar antalet e-butiker för att jämföra linser på nätet mellan

Det har gått ett tag sedan vi senast la till en ny e-butik för linser på nätet på sidan. Nu däremot så kan vi på Lensday.se stolt presentera att vi även jämför priserna mot Apotekslinsen. Det gör att vi på Lensay.se jämför priser på linser på nätet mellan 16 olika e-butiker när vi skriver den här artikeln.

Vi kommer även inom kort lansera ytterligare e-butiker som vi samarbetar med för att underlätta för våra besökare att enkelt och snabbt jämföra priser på linser. Med hjälp av tjänsten som vi på Lensday.se har byggt upp så kan man på ett år spara tusenlappar genom att köpa sina linser på nätet från den e-butik som har det lägsta priset. Man ska därför inte göra som många andra väljer att göra och enbart köpa från samma butik gång på gång. I slutändan kommer detta nämligen leda till att man som konsument betalar alldeles för mycket för sina linser.

Klicka här för att enkelt jämföra priset på linser på nätet!

Vi på Lensday.se kommer att fortsätta att arbeta för att nå fram till vårt mål om att kunna jämföra mellan alla e-butiker som säljer linser på nätet och deras priser från vår tjänst. Ett mål vi tyvärr ännu inte har uppnått men som inom en snar framtid kommer att bli en verklighet.

Inom kort så kommer vi på Lensday.se även att lansera en ny design med en förbättrad funktionalitet när man använder sig av en mobil eller surfplatta för att besöka vår sida. Så att oavsett vilken plattform man valt så ska det enkelt gå att få upp en pris översikt över de linser man själv använder sig av. När man söker efter de linser man själv använder sig av så kan man även enkelt se hur mycket pengar som det skiljer sig mellan den billigaste och den dyraste e-butiken. Så att man alltid som besökare vet hur mycket som andra butiker tar för samma lins.