Linslagret verkar vara nedlagt

Sedan slutet av oktober har Linslagret varit stängt med hänvisning till en uppdatering som gjorts och att sidan ska vara tillbaka den 31 oktober. Sedan dess har inget hänt och vi på Lensday.se har inte kunnat komma i kontakt med någon på företaget. Vi utgår därför tills vi hör något annat att linsbutiken Linslagret är stängd och inte kommer öppnas upp igen.

Det betyder att vi även tar bort Linslagrets produkter och inte kommer att uppdatera dessa förrän vi ser att butiken har öppnat upp igen. Vi gör detta för att du som besökare ska vara säker på att alltid få de bästa priserna här på Lensday. Vilket är målet vi strävar mot och försöker att genomföra på bästa möjliga sätt och vis.

Kommer Linslagret att öppna upp igen?

Det är inte troligt att Linslagret kommer att öppna upp igen efter att ha varit stängd i tre månader. Vi anser att det alltid är tråkigt när en butik stänger ner. Det betyder dock inte att det inte kommer att läggas till fler butiker här på Lensday. Vi arbetar just nu med att få fram fler butiker som säljer linser på nätet här i Sverige. Målet är att vi ska ha samtliga linsbutiker som är verksamma i Sverige här på sidan. Vilket är ett mål vi ännu inte har nått men som vi strävar mot.

Tidsramen vi själva har satt upp är att vi ska erbjuda prisjämförelser på linser på nätet för minst 85% av butikerna under 2019 och samtliga under 2020. Det är ett mål vi arbetar stenhårt mot att nå.

Har du någon butik du skulle vilja se här på Lensday? Tveka då inte att kontakta oss!