Vi på Lensday.se vill hjälpa dig att hitta billiga linser på nätet

När vi som driver Lensday.se startade upp sidan för ett antal år sedan så var det för att se till att alla skulle kunna hitta billiga linser på nätet. Något som inte alltid är så enkelt då det ständigt tillkommer nya butiker som säljer linser på nätet. Grundaren av sidan är själv lins bärare och använder sig av märket Biofinity dagligen och han såg skillnaden i pris som fanns mellan butikerna och märkte även hur enkelt det är att missa detta.

För alla känner inte till att det finns stora skillnader i pris mellan olika butiker. De flesta verkar tyvärr fortfarande tro att det enbart skiljer några tior i pris. Detta stämmer sällan och om man inte redan har gjort en kontroll med hjälp av vårat verktyg som finns på sidan så kan man köpa linser som är upp till dubbelt så dyra som man hade behövt.

Alla butiker som finns på Lensday.se har vid olika tillfällen reor eller sänkta priser på olika linser. Därför samlar vi också in priserna från butikerna dagligen för att se till att våra besökare alltid kan hitta det lägsta priset och då det pris som gäller idag och inte vad det var för en vecka sedan som många andra sidor på nätet gör.

Så om du som läser detta känner att du redan betalar mer än vad du hade velat för dina linser så tycker vi att du ska försöka använda våran tjänst. Då kan du enkelt hitta de linser du vill ha till det lägsta möjliga priset.