Jämför linser här på Lensday.se

Vikten av att jämföra priser mellan olika linsbutiker på nätet är större än många verkar tro. För det finns ingen skillnad i kvalitet mellan samma linser från olika butiker. Tvärtom så är det enbart priset som butikerna konkurrerar om. Något som gör att man enkelt kan spara stora summor pengar om man använder sig av våran jämförelsetjänst som vi på Lensday.se har utvecklat.

Genom att se till att alltid jämföra priserna på Lensday.se så kommer man att kunna hitta samma linser som man vanligtvis använder sig av men till ett mycket lägre pris. Vid skrivande stund så jämför vi priserna mellan nästan alla linsbutiker på nätet som finns i Sverige. Skulle vi ha missat något ber vi er att kontakta oss så vi kan lägga till den butiken.

För vårat mål är att se till att alla som besöker Lensday.se kan jämföra linser och priser mellan så många linsbutiker som möjligt. Som sagt så kan man om man regelbundet jämför priset på linser spara tusenlappar varje år då linser fortfarande inte är speciellt billiga.

För den som inte tror att det gör någon skillnad kan använda våran jämförelsetjänst och se själv precis hur stor skillnad som det är mellan de olika linsbutikerna.

Billiga linser på nätet

Genom att använda sig av våran jämförelsetjänst som vi skapat här på Lensday.se så kan man enkelt hitta billiga linser på nätet. Tjänsten vi har gjort samlar dagligen in information från alla linsbutiker och det gör att priset ändras varje dag.

Fördelen med att använda sig av Lensday.se är just att priserna inte uppdateras manuellt utan vi har avtal med de butiker som visas på sidan så vi får dagligen in en fil med alla priser på samtliga produkter som butikerna har.

Nackdelen som finns med att inte köpa linser på nätet är att man aldrig kan vara säker på att man får det lägsta möjliga priset. Man kan självklart ha tur och valt en optiker som har samma prisnivå men det är inte troligt. För även om den stora prisskillnaden som fanns för bara några år sedan minskat så är det fortfarande stora skillnader när det gäller pris mellan olika butiker både hos vanliga butiker och sådana som finns på nätet.

Så det enklaste sättet att hitta billiga linser på nätet är helt enkelt att använda sig av våran tjänst. Vi anser självklart att vi är den bästa tjänsten som finns just nu men vi är självklart partiska. Så det kan finnas en minst lika bra tjänst att använda sig av.